OKRAŠLOVACÍ A ZÁBAVNÍ SPOLEK ZAKLÁDÁ RODINNÉ CENTRUM KNOFLÍK

 

Okrašlovací a zábavní spolek zřizuje v Bystřici pod Hostýnem rodinné centrum pro rodiče s dětmi od 0 do 7 let. 

 

Dotazník

Možná už jste byl/a některou z nás osloven/a s dotazníkem, pomocí kterého se snažíme dokázat, že je v Bystřici po službách rodinného centra dostatečná poptávka, a zjistit, jaké aktivity byste vy jako jeho zákazníci nejvíce využívali. Budeme rádi, když nám pomůžete a dotazník vyplníte.

Dotazník k vytištění ve formátu pdf je ke stažení zde.

Dotazník ve Wordu k vyplnění na počítači si stáhněte zde.

Vyplněný dotazník zašlete prosím emailem na adresu terezian@seznam.cz

Děkujeme! 

Výpomoc

V tuto chvíli stojíme před dalším náročným úkolem. Prostor se nám podařilo najít, teď jej však potřebujeme vybavit, aby si děti měly kde a s čím hrát. Jelikož RC vzniká z čirého nadšení a na dobrovolnické bázi a naše vlastní finanční prostředky jsou značně omezené, žádáme vás všechny tímto o pomoc:

  • Finanční 

Příspěvek v jakékoliv výši můžete poslat na náš spolkový účet 2000388454/2010Jako specifický symbol (SS) uveďte prosím číslo 566 35 45. Darovací smlouvu od nás obdržíte.

  • Materiální  

Pokud můžete darovat RC nepotřebné, ale zachovalé hračky nebo vybavení využitelné pro naše potřeby, kontaktujte nás prosím na info@ozs.cz nebo na ostrolucka@ozs.cz. Dále potřebujeme police, regály nebo skříně, úložné boxy, koberec, stohovatelné židličky a stolečky, gauč, stůl, PC a multifunkční tiskárnu, základní vybavení do kuchyně: rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, nádobí. Podrobný seznam bude k dispozici zanedlouho na našem webu.

  • Dobrovolnickou

Uvítáme každou dobrovolnickou pomoc maminek, tatínků, babiček, dědečků, a to jak v zařizování RC, tak v zajišťování jeho provozu. Zájemci se mohou hlásit na terezian@seznam.cz.     

 

Pro aktuální informace a podrobnosti sledujte prosím naše stránky!

 

Chcete nás podpořit?

Budeme rádi, když přispějete na naši činnost:

2000388454/2010 

Darovací smlouva ke stažení zde