VÝSLEDEK 4. ROČNÍKU JARNÍHO DOBROČINNÉHO BAZARU

Ve dnech 5. - 7. března jsme uspořádali již čtvrtý ročník Jarního dobročinného bazaru aneb Pošli to dál. Akce se uskutečnila opět v sále hasičské zbrojnice. Do prodeje jste mohli darovat všechny věci v dobrém stavu, které vám již doma překážejí, ale mohly by se třeba líbit nebo hodit do domácnosti někoho jiného. Nosilo se hlavně oblečení a obuv pro dospělé i děti. Ale také jsme prodávali knížky, hračky, kabelky, šperky, CD. K prodeji jste přinesli i kolečkové brusle, cestovní kufr, dámský epilátor či dětský kočár. Po třech dnech se nám podařilo pro Fond ohrožených dětí Klokánek získat 6.500,- Kč. Tato částka bude předána ředitelce uvedeného zařízení v Kroměříži paní Bc. Elišce Petruchové.


Letos poprvé jsme po skončení prodeje darovali část dětského zboží Rodinnému centru Knoflík v Bystřici pod Hostýnem, jehož členky nám chodí pravidelně s náročnou organizací bazárku pomáhat. V Knoflíku se tyto věci budou dále nabízet za symbolické ceny maminkám a výtěžek bude použit na činnost a provoz Rodinného centra.


Tímto bychom chtěli poděkovat vám všem, kteří se společně s námi na Jarním bazaru podílíte tím, že věci do prodeje nosíte a i nakupujete. Je přece úžasné, že z prodeje „zbytečností“, které by jinak skončily nejspíš v popelnici, se nám společnými silami podařilo celkem za čtyři ročníky bazárku získat něco málo přes 26.000,- Kč.


Dotazujete se nás, zda by se nenašlo uplatnění pro tuto částku přímo v našem městě. Dovolujeme si vás tedy tímto oslovit a vyhlásit jakousi malou anketu, kam jinam by podle vás tato částka mohla směřovat. Víte o nějakém potřebném zařízení v Bystřici pod Hostýnem či okolí? Napište nám své návrhy mailem na  info@ozs.cz  nebo je můžete sdělit při své návštěvě v Rodinném centru Knoflík.

Děkujeme všem a těšíme se na vás na příštím ročníku bazárku.

***

Chcete nás podpořit?

Budeme rádi, když přispějete na naši činnost:

2000388454/2010 

Darovací smlouva ke stažení zde