LETNÍ KINO CHVALČOV

Kdy: Každý pátek, 16. 6. – 25. 8.; bufet od 19:30, projekce od 21:30 / 21:00
Kde: Chvalčov, areál pod Kozincem (link)

Hrajeme?: ANO / NE <= V případě špatného počasí se představení ruší bez náhrady; zde každý pátek v 18:00 aktuální informace; vše také na FB Letní kino Chvalčov
Sezení: improvizované hlediště pro 100 diváků, případně vlastní na trávě
Program: rozklikněte článek

16. 6.     21:30     Postřižiny
https://www.csfd.cz/film/6665-postriziny/prehled/

Léto máme, kino máme, pivo máme, o prvním filmu první sezóny netřeba přemýšlet. Klasická Menzelova adaptace vzpomínkové koláže Bohumila Hrabala. Zkušební provoz, vstup za korunu.

23. 6.     21:30     Orel Eddie
https://www.csfd.cz/film/288902-orel-eddie/prehled/

Michael Edwards má sen - reprezentovat Anglii na olympiádě. Na disciplíně nezáleží. Poté, co se metodou pokus-omyl přesvědčí o absenci jakéhokoli talentu, upne se k poslední možnosti - Anglie nemá reprezentanta ve skoku na lyžích! Životopisný komediálně laděný film o sportovci, který nadchnul fanoušky na OH v Calgary svými podprůměrnými výkony.

30. 6.     21:00-21:30        Fantastická zvířata a kde je najít
https://www.csfd.cz/film/352314-fantasticka-zvirata-a-kde-je-najit/prehled/

Co se může stát, když se nadanému kouzelníkovi z kufříku rozuteče jeho sbírka ohrožených magických zvířat (méně i více nebezpečných kusů)? Vedlejší výhonek ságy o kouzelníkovi Harry Potterovi. Spektákl plný efektů a akce v prostředí New Yorku na přelomu 19. a 20. století. Užijte si s dětmi poslední školní den! Tematický doprovodný program a oheň na buřty od 19:30, pokusíme se začít co nejdříve po západu slunce.

7. 7.       21:30     Instalatér z Tuchlovic
https://www.csfd.cz/film/50300-instalater-z-tuchlovic/prehled/

Jakub Kohák v roli vesnického instalatéra, který každému všechno spraví za pakatel, ale vlastní život se mu vyspravit nedaří. Komedie Tomáše Vorla.

14. 7.     21:30     Příchozí
https://www.csfd.cz/film/379848-prichozi/prehled/

Na Zemi přilétnou mimozemšťané a do armádního týmu je přizvána lingvistka, aby rozluštila jazyk příchozích a navázala s nimi komunikaci. Podmanivá sci-fi, ve které mimozemští heptapodové nepodnikají akční výpady na světové metropole, ale potichu si zahrávají s psychikou lidí. Nominace na Oscara za nejlepší film minulého roku.

21. 7.     21:30     Slavnosti sněženek
https://www.csfd.cz/film/6670-slavnosti-snezenek/prehled/

Zahrádkáři, myslivci, Kersko. Další legendární adaptace Bohumila Hrabala pod taktovkou Jiřího Menzela. V průběhu projekce bude vznikat dršťková polévka půlnoční pod taktovkou Milana Kubaníka.

28. 7.     21:30     Hanebný pancharti
https://www.csfd.cz/film/117077-hanebny-pancharti/prehled/

Bylo nebylo v nacisty okupované Francii... Vítejte ve druhé světové válce podle Quentina Tarantina. Ve světě, kde historická realita ustupuje lehce brutálnímu pohádkovému vyprávění.

4. 8.       21:00     La la land
https://www.csfd.cz/film/390439-la-la-land/prehled/

Barevný letní muzikál v novém hávu. Vítěz letošních Oscarů, ačkoli jen do chvíle, než předávající zjistili, že spletli obálky. Výlet Letního kina Chvalčov do Bystřice, film jako tečka odpoledního veřejného pikniku v parku vily Thonet v Bystřici pod Hostýnem. A poté zase zpět na Chvalčov.

11. 8.     21:00     Zahradnictví: Rodinný přítel
https://www.csfd.cz/film/441461-zahradnictvi-rodinny-pritel/prehled/

Ondřej Sokol, Aňa Geislerová a Martin Finger v úvodním díle rodinné ságy Jana Hřebejka a Petra Jarchovského (Pelíšky). Tři mladé ženy a jejich dvě děti čekají během německé okupace na návrat svých vězněných mužů a otců. Válkou vynucenému rodinnému společenství mezitím obětavě pomáhá rodinný přítel.

18. 8.     21:00     Obecná škola
https://www.csfd.cz/film/8806-obecna-skola/prehled/

Den před touto projekcí vstupuje do kin nejnovější dílo tandemu Svěrák - Svěrák, film "Po strništi bos", který dějově předchází Obecné škole. Přijďte si na velkém plátně připomenout první film, který spolu otec scénárista a syn režisér vytvořili.

25. 8.     21:00     Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
https://www.csfd.cz/film/346605-sirotcinec-slecny-peregrinove-pro-podivne-deti/prehled/

Dobrodružná a strašidelná fantasy Tima Burtona. Jake objeví kouzelné místo, známé jako sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti. Tajemnost sirotčince se začne prohlubovat, jakmile Jake pozná jeho chovance, jejich zvláštní schopnosti a jejich strašlivé nepřátele… Zakončená filmových prázdnin na Chvalčově opět pro rodiče a jejich (otrlé) děti, ale nejen pro ně.

Chcete nás podpořit?

Budeme rádi, když přispějete na naši činnost:

2000388454/2010 

Darovací smlouva ke stažení zde